Ja podeu conèixer les aportacions recollides a la primera sessió de participació

El passat dissabte 14 de gener es va donar el tret de sortida a les sessions de participació ciutadana presencials del POUM de Manlleu. En concret, la primera sessió pretenia escoltar i recollir les inquietuds de la ciutadania en relació a “Medi ambient i sostenibilitat urbana”.

Així doncs, després de presentar les principals conclusions dels treballs d’avaluació ambiental duts a terme fins al moment, es va iniciar la part pròpiament participativa de la sessió. Primerament, es va demanar als assistents que pensessin a nivell individual quins eren els elements o espais de valor ambiental (punts forts) i les principals problemàtiques ambientals (punts febles) del terme municipal. Partint d’aquesta reflexió individual, es van formar 4 grups de treball per aprofundir en aquests aspectes. En aquests moments ja podeu consultar les aportacions fetes durant la sessió clicant en aquest enllaç.

Aquest proper dissabte tindrà lloc la segona sessió de participació en què, a través de taules de treball específiques, es pretén abordar una pregunta genèrica: Quin creus que ha de ser el model econòmic que es potenciï a Manlleu? Així doncs, aquesta sessió serà un espai on poder posar sobre la taula qüestions referides a l’agricultura, l’activitat industrial, el comerç, els serveis i equipaments,…La sessió serà igualment d’11-13h, al Casal Cívic Frederica Montseny.

A banda, recordeu que podeu seguir utilitzant les altres eines de participació disponibles. Podeu utilitzar el registre d’aportacions de la web o bé omplir el retallable del tríptic que heu rebut a casa, tot dipositant-lo dins d’una de les bústies que hi ha repartides per Manlleu (de manera fixa en trobareu a l’Ajuntament, el Mercat i les Piscines municipals).

Digues la teva sobre com t’agradaria que fos Manlleu en els propers 20 anys!