Fes una ullada al document de la segona sessió de participació

El passat dissabte 21 de gener es va celebrar la segona sessió de participació ciutadana presencial del POUM de Manlleu, que pretenia recollir les percepcions dels manlleuencs i manlleuenques en relació al sector econòmic i dels serveis, obrint el debat a l’entorn d’una qüestió genèrica: Quin creus que ha de ser el model econòmic que es potenciï a Manlleu?

Seguint la mateixa estructura que l’anterior sessió, primerament l’equip tècnic corresponent va fer una presentació de les principals conclusions dels treballs realitzats en relació a equipaments, serveis al ciutadà i activitat econòmica, per proporcionar informació que servís de base per opinar a la segona part de la sessió.

Seguidament, es van formar 4 grups de treball on es va demanar als assistents que reflexionessin sobre 4 àmbits específics que pretenien concretar la pregunta genèrica de la sessió. Així doncs, es van portar sobre la taula preguntes referides a: agricultura, activitat industrial, comerç i equipaments. Les aportacions recollides les podeu consultar en aquest document, que també incorpora la presentació inicial que es va fer.

La participació continua, tot i que de manera presencial ara per ara només queda la darrera sessió, el proper dissabte 28 de gener. En aquesta sessió debatrem sobre el model de desenvolupament urbà i de mobilitat que volem per Manlleu, així que, novament, us animem a acompanyar-nos aquest dissabte d’11 a 13h a l’Institut Antoni Pous.

A banda, no oblideu que existeixen altres vies per fer arribar qualsevol mena de comentari sobre el POUM de Manlleu. Compteu amb el registre d’aportacions de la web i també podeu omplir el retallable del tríptic que heu rebut a casa, tot dipositant-lo dins d’una de les bústies que hi ha repartides per Manlleu.

No et quedis sense dir la teva sobre com t’agradaria que fos Manlleu en els propers 20 anys!